martes, 31 de agosto de 2010

SPEAKER EN BENICULL


Açó va dedicat al nostre company Enrique Ribera que va passar amb nota molt alta la seua experiéncia com a Speaker en la cursa de Benicull.
Va ser un dia molt dificil per les altes temperatures,l'eixida es va haver d'ajornar i aixó va portar a haver d'improvisar durant un temps,tot acabá bé .
Enhorabona i fins a la proxima.

8 comentarios:

  1. molt be Enric, eres un fenomeno, lo que te tiren, a vore si t´animes a debutar en la San Silvestre.
    Per cert, si te fera falta representant saps que "lo que faça falta cheee".

    ResponderEliminar
  2. Tenemos un buen club ,una buena directiva ,socios que hay que aumentar ,un buen patrocinador y ahora voy a intentar estar en todas las carreras que pueda ,para nombrar centpeus con mucho orgullo y dar las gracias a todos los que han confiado en mi como SPEAKER

    ResponderEliminar
  3. Solo hay que preguntar a la gente que estuvo en benicull , Impresionante , divertido y con mucha sensibilidad , no hay bastantes palabras para definir la actuación de Enric , muchas felicidades por ser tan afectuoso y alegre con todos .

    ResponderEliminar
  4. Amic Enric eres un crak com a corredor, ara de espeaker triumfes, aunque jo ja en baig quedar sorpres a la cursa de SADA, ara ja está mes que demostrat lo que vals pera tot el que vuigues dedicar-te. matxo eres un xollo per al club. i aço no ha fet mes que començar. enhora bona ..

    ResponderEliminar
  5. Enhorabona amic Enric!!!, jo que vaig estar a Benicull sé del teu merit com a speaker, a més en una carrera no massa ben organitzada pèr els nostres veïns de Benicull, per no parlar ja de l´altissima temperatura que ens espolsà eixe dia. Tans sols repetirte el mateix que ja te vaig dir a peu de Meta. FES EL FAVOR DE RIURE`T. JAJAJAJJAJA

    ResponderEliminar
  6. Buenoo pues que io vaig tindree el plaer de poder estar en Benicull,i poder voree com feies la teua feina de speker "PERFECTA". Sobre no portaro treballat i pa ser la teua primeraa volta ana tot més que bé :). Esperee que fatjes moltes més peroo que te isguen mas o menos com aquestaa volta que estaren brillant..

    TEVUICCCCCCCCCCCCCCCCCC PAPIIIIIIIIII ^^ (L

    ResponderEliminar
  7. Hay Enrique!!!!! Eres el millor!!!! Apart de de ser un bon company de la feina, m´has demostrat que pots en tot lo que et proposes. Jo et vaig vore debutar en la carrera de Sada, i espere voret en més carreres, perque açò es lo teu, ser el alma de la festa!!! No canvies!!

    ResponderEliminar
  8. Mol be, jo confiava cegament amb tu, perque se que el teu espirit saleros eixiría triunfador i endavant, com tu eres. Anim Enric, ens veiem pronte.

    ResponderEliminar