lunes, 29 de abril de 2013

SALUTACIÓ DEL PRESEDENT.

Benvolguts socis:

Em pose en contacte amb tots vosaltres per primera vegada en la meua funció de President de la SD Cent peus, amb la finalitat d'informar-vos dels diferents acords que es van prendre en l'Assemblea General Extraordinària que celebrem el dia 11 d'Abril i que a continuació passe a detallar-vos:

1. Es va ratificar la meua proposta de nova Junta de la societat, i que a continuació detalle:
President : Enrique Ribera Alcoriza
Vicepresident : Francisco Márquez Aguallo
Secretari: Sixt Perales i Mulet
Tresorer: Vicent Ribera Plana
Vocals: Pere Joan Badía Sancho; Juan José Clausi Gimeno; Vicente Clausi Vercher; Valentín Ferrer Tejada; José Galiana Peris; Marcelo Gavarrell Climent; Ernesto Masia Hermano; Xelo Mifsud Ferrús; Javier Martí Gómez; Antonio Latorre Campos; José Emilio Martí Ruiz; Gustavo Aleixandre Badia

2. Es van aprovar els pressupostos de l'exercici 2013.
3. Es va instar a la creació d'un Facebook i un whatsapps tancat de la societat. Per a formar voluntàriament part d'ells, els socis interessats deuran enviar-nos un correu amb el seu telèfon, per a incloure´l en el whatsapp i el correu electrònic que utilitzeu al Facebook per a poder rebre la invitació que cursarem tant d'un com de l’altre

4. Fernando Nicolás ens va informar que havia presentat una sol·licitud al Ajuntament durant el 2012 perquè ens concediren un local, la qual cosa ha donat els seus fruits ja que ens ho han concedit en la segona planta compartit amb la societat de caçadors. En breu vos informarem sobre l'ús que realitzarem.
5. Es va informar que la Junta es reunirà els últims divendres de cada mes estant oberta per a la totalitat dels socis que vullguen participar. Ens reunirem a les 20 hores en el centre dotacional, per a sopar a la seua finalització cada vegada en un bar del poble. Aquesta vegada toca en el Bar la Lluna, pagant 4 € cada soci.

D'altra banda vos informe que des de l'àrea social estem treballant amb la finalitat de poder arribar a acords amb comerços i professionals amb la finalitat d'aconseguir tarifes de preus econòmiques per la nostra condició de ser socis de la qual hem d'indicar. Fins al moment tenim els següents acords:

1. Massatgista a Sueca “Gregori” telèfon 600 443134, preu de massatge de cames per 10€.
2. Tenda d'esports a Algemesí, situada en carrer Covadonaga 3 b, front el Mercadona i Vidal

Una salutació cordial i animar-vos a practicar el nostre esport en qualsevol modalitat caminar o córrer

Enrique Ribera Alcoriza

No hay comentarios:

Publicar un comentario