martes, 4 de octubre de 2011

CAP DE SETMANA FANTASTIC.






El dissabte un grup de Centpeus va estar en Alacuas deixant el llistó ven alt, Valentin Ferrer res més que es vá tirar a l'esquena,1 hora i 22 minuts en mitja marató entrant en el lloc 11 de la general, pero Paco Marquez vá estar en tot moment a l'aguait amb un temps de 1 hora i 24 minuts, entrant el primer de la seua categoria i el 20 de la general.


En el mateix moment un altre grup de companys estàvem en la mitja de Cheste que com tot el món sap no és plana ni l'eixida peró allí estava Xavi Marco per a deixar la bandera alta en el seu temps, 1 hora i 26 mints entrant en el lloc 45 de la general.


Diumenge com encara no estava tot dit vá apareixer Vicent Ribera en Carcaixent per a presentar les seues acreditacions, fent un temps de 35 minuts en un 10.000.

1 comentario:

  1. Felicitar a tots aquells corredors també del Club CentPeus que van disputar carreres aquest cap de setmana i que pel seu esforç mereixen reconeixement, encara que no realitzen grans marques, pòdiums, etc., que no caiguin en l'anonimat, enhorabona amics.

    ResponderEliminar