lunes, 15 de noviembre de 2010

CARCAIXENT I DUATLÒ DE CHESTE.


Felicitar el nostre company Vicent Ribera encara que siga en retard, per que jo no sàvia res d'estos resultats fins que ho he llegit en l'apartat de comentaris.
Per les dos bones actuacions que va tindre, en la volta a peu a Carcaixent que quedà dels deu primers d'un total de prop de 2000 corredors , i en el duatlò de Cheste que quedà dins dels vint primers d'un total de prop de 400 participants , molt bé Vicent ara ja estas ahí dalt a per ells!.

4 comentarios:

  1. Es una maquina y seria un buen entrenador para el club. mi felicitación la tiene peroooo ,quiero felicitarle para la media de Gandia que seguro que le saldrá de elite animo potret .TODOS LOS OBJETIVOS LOS CUMPLE

    ResponderEliminar
  2. ja et baig fel-licitar per telefon pero de nou te fel-licitedic i ademes que t'estas convertint en un gran atleta i ara triatleta, espere que tombes les marques que et proposes per quecrec que encara te queda marge......

    ResponderEliminar
  3. Gracies a tots.
    Açi tots son maquines i tots tenen el seu merit, cada uno en les seues condicions. Crec que lo important es "anima sana i corpore sano". Per cert, volia fer un comentari al tots els CENTPEUS. Crec que estem a temps de negociar en l´Ajuntament pera que en el nou parc que van a fer al costat del riu ens façen un circuit per poder fer els nostres entrenaments. Es un tema que hauriem de parlar-ho per vore com enfocar-lo. Jo li ho vaig comentar a Xavier, tecnic de l´ajuntament i soci de centpeus i me digue que voria el proyecte. No estaria de menys parlar-ho en el snr. alcalde. Encara estem a temps. salutacions.

    ResponderEliminar
  4. LA veritat es que es molt bona idea, i amb bona voluntat per part de l'Ajuntament no seria massa esforç intentar incloure al projecte, aquesta formidable idea.

    ResponderEliminar