martes, 20 de julio de 2010

VOLTA A PEU A ALZIRA.


Dissabte passat es va realitzar la volta a peu a Alzira, la representació de la Societat Esportiva Centpeus va ser nombrosa.

Com ja va sent habitual el nostre company Ernesto Masiá va tornar a pujar al máxim alt del podium, en una carrera amb més de 2000 participants.

Per un altre costat dir que el nostre company Enrique Ribera seguix en el seu proyecte com a Speaker, prompte ho veurem presentant carreres.

Possiblement s'estrene a Benicull allí estarem per a desitjar-li sort.

4 comentarios:

  1. La meva enhorabona a tots els que vau participar en la carrera, que no per llarga, però comptant amb l'empit i la calor que feia, es va fer alguna cosa dureta; a Enrique dirlí, que és un Crac i segur que com Speaker, amb aquesta desimboltura que té, ho farà de puta mare.

    ResponderEliminar
  2. Felicidades Ernesto , eres un gran atleta , espero verte en Sollana a ti y a todos los compañeros del club .
    Saludos

    ResponderEliminar
  3. HEI CENTPOTETES LA CARRERA D,ALZIRA VA SER UN EXIT 2057 PARTICIPANTS I FIXEUSE MES DE 500 DORSALS DISPENSATS COM A LOCALS. AIXO ES UN INDEX DE PARICIPACIÓ LOCAL MOLT ALTA . VICENT MIRA EL CORREU DE GMAIL. ENRIC AIXO DE BENICULL SEGUR QUE SERÍA UN EXIT GARANTIZAT. EN ALZIRA TENS FETES FOTOS MOLT XULES TE LES ENVIARÉ. ENS VOREM A RIOLA 3-07 I A SOLLANA CLAR. ME HE TROBAT UNA PAGINA INTERESANT www.muscularmente.com/calculos/grasacorporal.html

    ResponderEliminar
  4. Jo vaig estar e l'estrena com a spiker, a Benicull, del meu amic Enrique, i crec que té un gran futur. Ho va fer de meravella. Enhorabona i continua així.

    ResponderEliminar