lunes, 14 de junio de 2010

FOTO OFICIAL

El proper 4 de juliol a les 8 del matí tot aquell que tinga l'equipatge del club en la porta del polideportiu per a pegar una volteta de germanor i fer-nos la foto oficial.
Després esmorzarem tots junts.

10 comentarios:

  1. Molt be. alli estarem, de pas anirem disenyant (per si de cas...) un circuitet per fer una mitja marató que li podriem anomenar la mitja marato dels ullals d'albalat....per eixample, encara que siga pera entrenar els maratonians. no se es per somniar un poquet... i de pas xarrar de algo...

    ResponderEliminar
  2. així si ademés de algún gran MARATONIÁ que tenim com Fernando, Vicent, Gustavo i algu que em deixaré . volguera animarse a fer un MARATÓ tindre un bon circuit per preparar-lo. al qui vuiga animarse per al proper MARATÓ de Valencia jo m'ofereixc desde la meva umilde experiencia a ajudar-li a disenyar el plá d`entrenament.

    ResponderEliminar
  3. Hola a tots.
    Ja era hora de que algú fera comentaris, a vore si la gent s´anima, veig que es una molt bona ferramenta de comunicació per al club, la gent encara no sap com funsiona el blog, el dia del esmorçar si cal esplicarem com funsiona.
    Ernesto, posats a somiar estaria molt be, molt bona idea, per lo menys per a entrenar. Pots contar en mi per al marató espere fer-lo l´any que be. Bueno el dia 4 ho parlem tot. Salutacions a tots i a entrenar.

    ResponderEliminar
  4. Hola conpañeros me parece una idea fenomenal de la media maraton,si puede estar lejos pero al mismo tiempo cerca .Ernesto yo te puedo ayudar con el entrenamiento con la costancia,ante todo hay que tener ilusion ,y el correr da vida y estoy ilusionado de ser socio s.d.centpeus

    ResponderEliminar
  5. Hola a tots.
    El video de la mitja d´Almanssa ja esta en el blog. La image no es massa bona degut a la reducció de calitat per poder penjar-ho. Si algu esta interesat en fer-se un copia de bona calitat que ho faça saber al club. Salutacions i a entrenar.

    ResponderEliminar
  6. Hola Enrique , vols dir que t'animes per fer el marató?. jo aquest any baig a intentar fer el de Sevilla que es una setmana abans del de Valencia per canviar per que el de Valencia me te una mica cremaet, aixi que anim.....podem fer una bona colleta per a entrenar i segur que ho passem bomba.

    ResponderEliminar
  7. hola a todos ,nuestro conpañero valentin ferrer ,ya a terminado su grandisima batalla el ,IRONMAN tu nonbre ya lo dice
    tiempo 10:37 campeon y mucho que decirte

    saludossssssssssssssssssssssssss
    felicidadessssssssssssssssssss

    ResponderEliminar
  8. M´acave d´incorporar al blog que l´he vist de casualitat, aixina que salutacions a tots els corredors del meu club. He vist que esta setmana es la convocatoria de eixir en germanor i fer la foto del club. Lamentablement jo no podre asistir ja que tinc compromisos profesionals este diumenge i serà impossible que vaja, a la pròxima si que asistire.

    ResponderEliminar
  9. Hola sixt.
    ben vingut al blog, una llastima que no pugues estar en la foto, crec que no seras l´unic en farem altra, passa la veu si coneixes algú. Per cert entra en la secció de ALMANSA i mira el video, eixes al final. salutacions.

    ResponderEliminar
  10. Tic la necessitat de comptar-vos que aquest passat diumenge a segut genial compartir de la companyia de gairebé tots els integrants d'aquest club, alguns ja ens coneixiem i a uns altres us començament a conèixer ara, em sento orgullos de pertànyer a Cen-Peus, gaudir d'un esport tan satisfactori en el físic i ademes donar-te compte que tambien pots gaudir-ho en les relacions personals. Les persones fan que el club modest siga cada dia més gran, segiu axí.

    ResponderEliminar